Dag 6 & 7

Publicerat i: Allmänt, nytt, utmaning insikt, lyssna på kroppen, utmaning, vila
Egentligen borde detta vara ett riktigt kort inlägg med texten "bloggen är stängd på grund av sjukdom". Det skulle vara fullt möjligt att ge upp nu, stänga portarna, kasta in nyckeln och tycka att hela blogg idén var slöseri med tid, jag menar "orka hålla på liksom"! Ungefär här öppnar man oftast upp med ett MEN....och lik förbaskat finns det ett MEN! Jag jobbar inte så! Jag må ångra mig, justera reglerna, ändra på tempot MEN inte ger jag väl upp för det.
Det blir ingen lista på inspirerande människor, jag kom till den insikten att jag behövde vila, så jag gjorde det. Läste bok, bakade dessa:
och gjorde något som har varit en utmaning för mig själv ett jäkligt bra tag, nämligen att sticka något annat än en mössa! Resultatet? Tadaaaaaaa, en halsduk till Minou.
 En annan insikt som jag har kommit till under dessa två dagar är att jag behöver jobba på att inte dra förhastade slutsatser. Många gånger så har det hänt att någon i min närhet har berättat om något som är viktigt för dem, något som de brinner för eller som de har gått och funderat på. Jag tycker att jag har reagerat förhastat genom att direkt säga min åsikt utan att faktiskt ha tagit till mig informationen. Jag ska jobba på detta ordentligt då jag tror att kommunikation är superviktigt i alla relationer i livet. Så dagens utmaning är att ge mig själv lite utrymme och reflektera och titta på "Cowspiracy" som min fina syster pratade om häromdagen. Jag ska titta ordenligt Nazy så kan vi diskutera den sen :)
 
Ha en fin dag därute 
 
Neds signing out #Ithinkitstimeforasnack
#1 - - Naz:

Ohhh älskling! Titta på den så pratar vi om den efter. Ta en snack nu. Ett glas oatly kanske:)

Svar: Hahaha kanske det....typ 😊😍
Neda